Connect avond 15 november 2023

Connect avond 15 november 2023

Kom woensdag 15 november naar de Connect Avond – Een Inspirerende Samenkomst om te Lezen en te Leren uit de Bijbel!

Ben je op zoek naar een betekenisvolle avond vol inspiratie en verdieping? Zoek dan niet verder! We nodigen je graag uit voor de “Connect Avond” – een uniek evenement waar we samen zullen komen om te lezen en te leren uit de Bijbel.

Deze speciale avond is ontworpen om een gemeenschap te creëren van gelijkgestemde individuen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de rijkdommen van de Bijbel. Of je nu al lang een passie hebt voor het woord van God, of juist net begint met het ontdekken van de Bijbel, de Connect Avond biedt een warme en gastvrije omgeving waarin we samen kunnen groeien.

Wat kun je verwachten op de Connect Avond? Een boeiende en interactieve Bijbelstudie, verhelderende discussies en inspirerende lezingen die je zullen helpen de betekenis en de lessen van de Bijbel nog dieper te begrijpen. Je zult de kans krijgen om je eigen inzichten te delen en vragen te stellen aan andere deelnemers, waardoor een waardevol open gesprek ontstaat.

De Connect Avond vindt plaats op een sfeervolle locatie waar je je meteen welkom zult voelen. Of je nu alleen komt of met een vriend of vriendin, je zult nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde interesse delen. Samen zullen we inspiratie opdoen, nieuwe perspectieven verkennen en elkaar aanmoedigen op onze individuele reis door de Bijbel.

Waar wacht je nog op? Kom en sluit je aan bij de Connect Avond en laat je inspireren door de krachtige woorden van de Bijbel. Schrijf de datum alvast in je agenda en zorg ervoor dat je deze unieke kans om samen te komen en te leren niet mist. Meld je vandaag nog aan, want de plekken zijn beperkt!

Datum: 15 november
Tijd: 19:30
Locatie: Bont Dikkopje 15, 4007 HS Tiel

We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen op de Connect Avond en samen een onvergetelijke avond te beleven, gevuld met inspiratie en verdieping! Tot dan!