Kom bij ons Kerst vieren

Kom bij ons Kerst vieren

Graag willen we jullie uitnodigen voor twee speciale kerstvieringen in de Baptistengemeente Tiel, ook als je normaal gesproken niet naar de kerk gaat. We geloven dat Kerstmis een tijd is van samenkomen, het delen van vreugde en het creëren van warme herinneringen.

Op 24 december om 10:00 uur organiseren we een gezins-samenkomst waarin we graag met alle iedereen de feestelijke sfeer willen ervaren. Het belooft een bijzondere ochtend te worden met inspirerende boodschappen, liederen en de gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. We willen graag de ware essentie van Kerstmis met elkaar delen en Gods liefde vieren die in deze tijd werd geboren.

Op 25 december om 10:00 uur nodigen we jullie uit voor een gezamenlijke samenkomst waarbij we samen kerstliederen zullen zingen. Dit is een unieke gelegenheid om je stem te laten horen en samen met anderen te genieten van de prachtige melodieën en betekenisvolle teksten van kerstliederen.

We begrijpen dat het wellicht een nieuwe ervaring voor jullie is om een kerkdienst bij te wonen, maar wees gerust dat iedereen welkom is. We willen jullie de kans geven om de kerstsfeer in onze gemeente te proeven, nieuwe mensen te ontmoeten en te ontdekken wat Kerstmis echt betekent voor ons.

Laten we samen de liefde en vreugde van Kerstmis ervaren en delen.

Samenkomst vinden plaats aan de Kerkstraat 34 in Tiel.