Interkerkelijke Sing-In

Interkerkelijke Sing-In

Ik bid dat ze één zijn!

Johannes 17: 20-21 Wat Ik U vraag, is niet alleen voor hen. Het is ook voor de mensen die door hen in Mij zullen gaan geloven. Ik vraag U, Vader, of zij net zo één mogen zijn als U en Ik. U bent in Mij en Ik ben in U. Laat hen ook zo in Ons zijn. Dan zal de wereld geloven dat U Mij gestuurd hebt.

Zo, dat is nogal iets. Jezus bid dat iedereen die in Hem geloven één mogen zijn. Net zoals God en Jezus één zijn. Dat is dan het eerste…. maar dan komt: Dan zal de wereld geloven dat U Mij gestruurd hebt.
Dat is nogal heftig vind ik. Als wij met onze mede gelovigen in Christus niet in eenheid leven zal de wereld dus ook niet zien dat Jezus voor hen gekomen is. Bij deze de oproep: Zorg dus dat je één bent met allen andere Christen! Uit welke kerk ze ook komen hoe ze ook over bepaalde dingen denken: We geloven in dezelfde Jezus die door God gestuurd is daarom moeten met één zijn!

Ik nodig je van harte uit om vanavond (zondag 22 januari) aanwezig te zijn bij de interkerkelijke Sing-In (https://baptistentiel.nl/events/interkerkelijke-sing-in/) . Laten we daar God aanbidden en onze eenheid in Jezus vieren!!

Zie jullie daar!