Posts van april 2024

Posts van april 2024

Youth Night

Op 14 april is er een Youth-Night ! Ben je tussen de 10 en 25 jaar kom dan naar deze avond. De interkerkelijke plek voor jongeren om vriendschappen te bouwen, geinspireerd te worden, te groeien in je relatie met God en samen verschil te maken in de kerk en daarbuiten. Deze avond begint om 19.30 en eindigt om 21:00.

Geen connect avond

Ondanks eerder informatie, komt de connect avond die gepland was voor 3 april te vervallen. Dit vanwege alle andere samenkomsten die er al zijn deze week. De volgende connect avond is op 17 april 2024. Iedereen is dan welkom !
a person wearing a black shirt with a graphic design on it

5-voudige bediening : De evangelist

Als gemeente zijn we aan het groeien. We volgen hierbij de 5-voudige bediening. Op 2 april om 19:30 is er een samenkomst in de reeks van de 5-voudige bediening. Mark Waardenburg komt uitleg geven over de Evangelist. Evangelisten zijn mensen die gespecialiseerd zijn in het delen van het evangelie en het brengen van mensen tot geloof in Jezus Christus. Ze zijn daardoor vaak betrokken bij evangelisatieactiviteiten en het organiseren van evangelisatie-evenementen.