God horen in de stilte

God horen in de stilte

Sjef begint zijn preek met zijn eigen bekering en hoe hij Gods stem hoorde tijdens een dieptepunt in zijn leven. Hij benadrukt dat dit een persoonlijke ervaring was die hem leidde naar rust en vrede in zijn geloof.

Vervolgens legt hij uit hoe God altijd bij ons is, zelfs in moeilijke tijden, en hoe we Zijn stem kunnen horen, vooral in de stilte. Hij citeert Psalm 23 om dit te illustreren.

Sjef spreekt over het belang van profetie en het begrijpen van Gods stem, zowel voor anderen als voor onszelf. Hij moedigt aan om open te staan voor Gods leiding en om te luisteren naar wat Hij te zeggen heeft, vooral in de stilte.

Verder benadrukt hij het belang van respectvol luisteren naar anderen en het vinden van verbinding en gemeenschap in het geloof.

Tot slot spoort Sjef aan tot een zoektocht naar de waardevolle aspecten van het leven, die vaak verborgen zijn onder oppervlakkige ervaringen. Hij benadrukt het belang van het blijven luisteren naar Gods stem en het volgen van Zijn leiding in alle aspecten van ons leven.

Ik hoop dat deze samenvatting een beter gevoel geeft! Als er nog iets is waar je specifiek naar op zoek bent, laat het me gerust weten.